Редактор: e-mail: Кадри: БТВВ Лице в лице по БТВ пуснаха кадри, на

...
Редактор: e-mail: Кадри: БТВВ Лице в лице по БТВ пуснаха кадри, на
Коментари Харесай

БТВ показа как Джамбазки хвърля бомбички срещу протестиращи. Веселинов: Бих го оправдал, в състояние на афект е

Редактор: 

e-mail: 

Кадри: БТВ

В „ Лице в лице ” по БТВ пуснаха фрагменти, на които се вижда по какъв начин зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки хвърля бомбички по протестиращи от прозорец на постройката на партията по време на случаите нощес.

Бих го оправдал, в положение на афект и в тази експанзия, каквото и да е направил, разяснява дейностите на Джамбазки другият зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.



Любопитно е, че малко по-рано Веселинов съобщи, че не знае дали Джамбазки е бил в постройката нощес и в случай че е бил, не би направил нещо, което ръководителят на партията не би направил.

Тук би трябвало да разясняваме, за какво една група хора, представяща се, че пази демокрацията, нахлува в непозната благосъстоятелност, разрушава порти, и се пробва да проникне, и да я възпламени. Това е главният въпрос, вторичният е какви са дейностите на този, който е в положение на афект, откакто е атакуван. Все отново нападнатият не е този, който е опитал да проникне. В постройката са репетирали децата от отбор Гоце Делчев, имало е дребни деца и техните родители са ги чакали, сподели още Искрен Веселинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР